O Nama


GroeX je tvrtka koja se bavi organiziranjem sportskih manifestacija, biciklističkih i pješačkih izleta te iznajmljivanjem sportske opreme. Naš cilj je povećati razinu kvalitete u našoj regiji za sve ljubitelje na otvorenom.

Posebnu pozornost posvećujemo ljubiteljima brdskog biciklizma, cestovnog biciklizma i pješačenja, grupama na obiteljskom odmoru, sportskim amaterima, pa čak i iskusnim sportašima. Učinit ćemo sve najbolje za svakoga, da pronađemo najbolje biciklističke staze primjereno vašim potrebama, s obzirom na činjenicu da naša regija nudi najljepše prirodne vidikovce, okružene najljepšim stazama.

Licencirani biciklistički vodiči će se brinuti kako se ne biste izgubili u tom području, ali ako i dalje želite sami uživati ​​u istraživanju tog područja, vrlo praktična navigacijska oprema s označenim biciklističkim stazama vodit će vas stazama oko područja Grobnika i Gorskog kotara. Ako želite isprobati druge sportove na otvorenom u našoj regiji, rado ćemo vam pomoći pružanjem informacija, iznajmljivanjem opreme, kao i pronalaženjem kvalificirane osobe koja će vas voditi bez obzira jeste li ljubitelj planinarenja, paraglidinga, penjanja, skijanja, snowboardinga, padobranstva ili konjičkog jahanja.

Za sve što želite učiniti, postoje ljudi i mjesta na kojima možete uživati ​​u području u kojem se nalazite, a mi smo tu da vam pomognemo da ih pronađete.